Voorgerechten
Kabelauw spinazie– zongedroogde tomaat – citrus |
13,50
|
St. Jacobschelp wortel – salade |
13,50
|
Gerookte wilde eend balsamico - pomegranaat appel |
12,50
|
Caesar salade gegrilde kip – gepocheerd ei – ansjovis - Parmezaan |
12,50
|
Soep
Noordzee krabsoep – Hollandse garnalen |
9,50
|
Zoete aardappelsoep – gember – lente ui |
8,50
|
Pastinaak – bospaddestoelen |
8,50
|
Hoofdgerechten
LET'S MEAT... |
|
MRIJ tournedos 200g of 300g |
25,50
28,50 |
MRIJ entrecote 200g of 300g |
23,50
25,50 |
MRIJ burger (220g!) brioche brood - toppings |
17,50
|
Lamsrack |
23,50
|
Piepkuiken |
20,50
|
|
|
Just Fishing….. |
|
Zeebaars - saus vierge |
22,50
|
Gegrilde MRIJ-entrecote van 180 gram met kruidenboter |
22,50
|
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dagelijks wisselende en biologisch geteelde garnituren uit de regio |
|
PASTA |
|
Ravioli rode biet |
19,50
|
Truffel gnocchi - bospaddestoelen – truffel kaas |
19,50
|
|
Nagerechten
Nederlandse kazen |
11,50
|
Crème brûlée |
9,50
|
Aardbei 3 bereidingen – mascarpone |
8,50
|
Chocolade peer - noten |
8,50
|
Double Dutch! |
9,00
|