Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter
AMSZH034294 1.WapenAB-Dinner(2) B0000081 AMSZH034351(1) rsokt2014-0919NormRes PastorieBar IMG 3068 IMG 3065

Welkom

In Restaurant De Palmboom – gevestigd in het pand van de vermaarde 19e-eeuwse kruidenierswinkel van gelijke naam - wordt er gebruik gemaakt van lokale en biologische ingrediënten. In de praktijk betekent dit dat wij zo veel mogelijk werken met dagverse producten en seizoensproducten van eigen bodem. Dit lokale karakter stelt ons in staat de hoge kwaliteit van onze gerechten - van het voor-, tot het nagerecht – te waarborgen.

Zo werken onze Chefs bijvoorbeeld uitsluitend met gecertificeerd rundvlees, het zogenaamde MRIJ-vlees afkomstig van het Maas-, Rijn- en IJsselvee. Deze koeien worden volgens een vaste bloedlijn gefokt, hebben bewegingsruimte en worden gevoed met een uitgebalanceerd dieet. Dit zorgt ervoor dat het vee een goed leven heeft wat tot uitdrukking komt in de kwaliteit en de smaak.

Ook onze leveranciers van gevogelte, varkensvlees en duurzaam gevangen vis zijn volledig doordrongen van onze hoge kwaliteitseisen. In ons restaurant komen hun zorg en onze professionele aandacht samen in een eerlijk, verantwoord en bijzonder smakelijk gerecht.

Reserveren

Reserveer online en u ontvangt direct een bevestiging per mail. Vanaf 10 personen willen wij voor de invulling van de avond graag even overleggen. Hiervoor kun je ons bellen, of het aanvraagformulier voor groepen invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

×